Rămâi conectat

Sport

Germania şi SUA – echipele din Grupa G a mondialului din Brazilia care merg în optimi

Tudor Stan

Publicat

în

portugalia usaS-au încheiat şi meciurile Grupei G a Campionatului Mondial din Brazilia 2014. Germania, mare favorită la câştigarea trofeului suprem s-a calificat în optimi de pe primul loc, fiind urmată de Statele Unite ale Americii, o echipă surpriză care face pasul în faza eliminatorie, trimiţând acasă echipe precum Portugalia şi Ghana.

În ultima etapă a Grupei G, ambele dueluri în care erau angrenate cele patru echipe se arătau extrem de interesante. Germania a întâlnit SUA într-un duel pentru primul loc al grupei, iar cu tpate că au existat diferite speculaţii cum că cele două formaţii s-au înţeles pentru un egal, nemţii s-au împus în cele din urmă, scor 1-0 (0-0). În cel de-al doilea meci din această grupă, Portugalia şi Ghana îşi disputau ultima şansă de a se califica în optimi, însă Portugalia avea nevoie pe lângă o victorie la scor, un ajutor şi din partea Germaniei, care însă nu a venit. Cristiano Ronaldo şi compania au reuşit în cele din urmă să câştige în faţa Ghanei, scor 2-1 (1-0) bifând astfel prima victorie la acest campionat mondial. Iată configuraţia finală a Grupei G:

1. Germania 7 p. (7-2); 2. SUA 4 p. (4-4); 3. Portugalia 4 p. (4-7); 4. Ghana 1 p. (4-6).

Germania şi SUA îşi vor afla adversarele din optimi în această noapte, urmând să se dispute ultimele meciuri ale fazelor grupelor campionatului mondial.

*De la ora 23.00: Algeria – Rusia; Coreea de Sud – Belgia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea