Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO: Festival la Ighiu! Consătenii s-au distrat sâmbătă seara pe muzica formațiilor locale și a celor de la Cargo

Dragoş Suciu

Publicat

în

Festivalul Cetatilor Dacice la Ighiu128O ploaie torențială i-a ”împrăștiat” pe ighieni și pe turiștii veniți în localitate cu ocazia celei de-a 8-a ediții a Festivalului Cetăților Dacice, dar Cargo a venit și ploaia s-a oprit. Primele care au concertat au fost cunoscutele formații locale Poarta 3, Zadar și Blackstar Band, iar spectacolul a fost închis de Cargo, care a venit de la București special pentru acest eveniment.

Se pare că Festivalul Cetăților Dacice are de toate! După expoziții, marșuri pe timp de noapte, concerte la orgă, târguri și meșteșuguri dacice, lupte între daci și romani a venit rândul concertelor de calitate. Consătenii nu au ratat ocazia de a servi un pahar de vin, la un concert în aer liber. Cei mai bucuroși au fost copiii, care au terminat oficial școala și, pentru ei, spectacolul din această seară a fost cireașa de pe tort.

Concertul a avut loc în centrul satului Ighiu, urmând ca a 2-a zi a festivalului să fie închisă de bătălia finală dintre daci și romani și de ritualul de incinerare, rugul lui Zamolxe.

[nggallery id=1988]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea