Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Evaluarea Naţională la finalul clasei a II-a. Luni, 2 iunie are loc proba la limba română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii din clasa a II-a susţin luni, 2 iunie proba la limba română. Este pentru prima dată când Ministerul Educaţiei organizează evaluare naţională pentru clasele II-a, a IV-a şi a VI-a. În judeţul Alba sunt aproximativ 3.000 de elevi, în fiecare an.

Evaluarea competenţelor fundamentale la finalul clasei a II-a constă în administrarea a trei teste vizând evaluarea competenţelor de receptare a mesajelor citite, evaluarea competenţelor de producere a mesajelor scrise şi evaluarea competenţelor de matematică.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evaluarea Nationala 2014 Elevii care au urmat cursurile clasei a II-a în limba maternă vor susţine, pe lângă testele la limba română şi matematică, încă două probe în care le vor fi evaluate competenţele de receptare a mesajelor citite şi competenţele de producere a mesajelor scrise, ambele în limba maternă.

În cadrul evaluării la clasa a II-a, testul de evaluare a competenţelor de receptare a mesajelor citite şi testul de evaluare a competenţelor de producere a mesajelor scrise se desfăşoară în aceeaşi zi, cu o pauză de 10 minute între ele.

Conform calendarului publicat de MEN, în 3 iunie are loc proba la limba maternă, iar în 4 iunie, proba la matematică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise, iar cele ale Iadului închise Săptămâna care urmează după Paște este o perioadă de împlinire sufletească, cea mai curată și mai frumoasă perioadă a calendarului bisericest, numită de către preoți și „Raiul anului bisericesc”, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea