Rămâi conectat

Ştirea zilei

Europarlamentare 2014: Veşti bune pentru vicepreşedintele PSD Alba Victor Negrescu. Răsturnare de situaţie pe lista PSD-UNPR-PC

Dragoş Suciu

Publicat

în

Victor Negrescu01După anunţarea listei oficiale cu persoanele care merg în Parlamentul European, preşedintele PSD Victor Ponta a spus că nu crede că o va lăsa pe Ecaterina Andronescu să plece europarlamentar, el adăugând că, de bucurie, Victor Negrescu, aflat pe locul 17 al listei PSD-UNPR-PC, ”se va îmbăta în seara asta”.

Ponta a spus că nu crede că o lasă pe Andronescu să plece la PE, deoarece mai sunt de dus ”destule bătălii” în țară și este nevoie de ea în Senat.

Victor Ponta i-a spus Ecaterinei Andronescu că vor avea o discuție în acest sens și că speră să o convingă să nu plece europarlamentar.

Totodată, liderul PSD a spus că Victor Negrescu, aflat pe locul 17 al listei PSD-UNPR-PC la europarlamentare și care prin retragerea Ecaterinei Andronescu ar urma să plece la PE, ”se va îmbăta în seara asta”.

Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut, în urma alegerilor de duminică, 16 mandate în PE. Ecaterina Andronescu a fost pe locul al doilea pe lista PSD-UNPR-PC.

Astfel judeţul Alba este foarte aproape de a avea un reprezentant în Parlamentul European.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea