Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gheorghe Rotar: ”PSD Alba încearcă să îşi justifice eşecul electoral şi lipsa unei campanii eficiente aruncând vina pe Blaj”

Ziarul Unirea

Publicat

în

gheorghe rotarLa fel cum se întâmpla în 1948 când „Mica Romă” aproape era distrusă de comunişti pentru că era un centru al valorilor autentice europene, al credinţei şi al intelectualităţii, şi acum voinţa Blajului este călcată în picioare prin însăşi punerea la îndoială a unei opţiuni clar exprimate.

PDL Blaj a avut un program de campanie public cu 30 de întâlniri deschise la care au participat peste 3.500 de persoane din toate cartierele. 80% dintre blăjeni au votat contra PSD. 49% dintre blăjeni au votat pentru PDL. În spatele acestor cifre este voinţa a circa 5.000 de blăjeni.

Fie că au fost ortodocşi, greco-catolici, reformaţi, romano-catolici, baptişti, romani, maghiari, saşi sau romi,  voinţa Blajului s-a aliniat (pentru a câta oară?)
valorilor europene. Votul de la Blaj s-a aliniat votului din Parlamentul European.

Cerem Organizaţiei PSD Alba să respecte voinţa blăjenilor aşa cum şi „Oraşul Școlilor” a respectat opţiunea PSD Alba de a nu aloca nicio sumă de bani în acest an pentru investiţii în unităţile de învăţământ din oraşul în care se face ŞCOALĂ încă de la 1754.

Precizăm că niciun reprezentant PSD în secţiile de votare de pe raza municipiului Blaj nu a depus vreo contestaţie cu privire la desfăşurarea procesului electoral şi procesele verbale au fost semnate de către toţi membrii secţiilor de votare.

Pentru PDL Blaj alegerile europarlamentare s-au încheiat în seara zilei de 25 mai 2014. În 26 mai activitatea noastră se concentrează, ca până acum, pe priorităţile locuitorilor din Blaj şi mai ales pe MUNCĂ, acţiune pe care o recomandăm şi organizaţiei locale a PSD.

Gheorghe Valentin ROTAR, preşedintele PDL Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea