Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier mortal pe DN7: TIR înmatriculat în Alba lovit în plin de un autoturism care apoi a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 30 de ani din Deva a decedat, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în zona localității Mintia, județul Hunedoara. Acesta a intrat cu autoturismul pe care îl conducea pe constrasens şi a lovit frontal de un TIR înmatriculat în Alba. Impactul a fost atât de puternic încât motorul maşinii a luat foc şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor şi a echipajelor de la descarcerare.

Potrivit mesagerulhunedorean.ro șoferului autotrenului a văzut că autoturismul Skoda a intrat pe contrasens și că se îndreaptă direct către camion. A frânat, dar nu a mai putut evita impactul. De fapt, șoferul autotrenului a fost cel care a anunțat la numărul unic 112 accidentul și a încercat, folosind extinctoarele din dotare, să stingă flăcările și să-l scoată pe bărbat din interiorul mașinii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

accident TIR2După sosirea pompierilor și ambulanței victima a fost scoasă din mașină și dusă la Spitalul Județean din Deva unde a fost supusă unor intervenții chirurgicale complexe, deoarece avea multiple traumatisme grave. Deși medicii spitalului devean au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața, tânărul a murit câteva ore mai târziu.

Sursa: mesagerulhunedorean.ro
Foto: citynews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea