Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier mortal pe DN7: TIR înmatriculat în Alba lovit în plin de un autoturism care apoi a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 30 de ani din Deva a decedat, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în zona localității Mintia, județul Hunedoara. Acesta a intrat cu autoturismul pe care îl conducea pe constrasens şi a lovit frontal de un TIR înmatriculat în Alba. Impactul a fost atât de puternic încât motorul maşinii a luat foc şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor şi a echipajelor de la descarcerare.

Potrivit mesagerulhunedorean.ro șoferului autotrenului a văzut că autoturismul Skoda a intrat pe contrasens și că se îndreaptă direct către camion. A frânat, dar nu a mai putut evita impactul. De fapt, șoferul autotrenului a fost cel care a anunțat la numărul unic 112 accidentul și a încercat, folosind extinctoarele din dotare, să stingă flăcările și să-l scoată pe bărbat din interiorul mașinii.

accident TIR2După sosirea pompierilor și ambulanței victima a fost scoasă din mașină și dusă la Spitalul Județean din Deva unde a fost supusă unor intervenții chirurgicale complexe, deoarece avea multiple traumatisme grave. Deși medicii spitalului devean au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața, tânărul a murit câteva ore mai târziu.

Sursa: mesagerulhunedorean.ro
Foto: citynews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru” Artista populară Maria Anca a organizat sâmbătă, 22 iunie, în comuna Livezile din județul Alba, o nouă șezătoare la poartă, care a reunit participante din mai multe județe. Citește și: VIDEO| Povestea femeii din Alba, declarată Tezaur […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea