În perioada 5 mai – 13 iunie, tarife de nerefuzat la pensiuni prin programul ”Vacanță la țară”
Începând de luni, 5 mai, se reia cea de-a XXIII-a ediție a programului special ”Vacanță la țară”, care se va încheia pe 13 iunie. Ca în fiecare an, acest program este inițiat și organizat de Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural – ANTREC România.
Programul este destinat tuturor categoriilor de turiști, care au oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și – nu în ultimul rând – pot servi o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.
Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a propus valorificarea acestuia și prin agențiile de turism membre, la fel ca și în toamna trecută.
Tarifele practicate de către pensiuni pentru actuala ediție a programului ”Vacanță la țară” sunt următoarele: pensiuni de 2 margarete – 175 lei/ persoană, pensiuni de 3 și 4 margarete – 225 lei/ persoană, pensiuni de 5 margarete – 290 lei/ persoană.
În tarif sunt incluse 5 nopți cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agențiile membre ANAT, prin filialele ANTREC.
ANTREC amintește că toate manifestările și programele Asociației din acest an se desfășoară sub auspiciile ”ANTREC România la aniversarea a 20 de ani – Păstrăm tradițiile”, precum și la 10 ani de la înființarea revistei specializate ”Vacanțe la țară”.
FOTO: arhiva
Sursa: agerpres.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
Obiceiuri de Ignat. Tradiții de Ignat. Obiceiuri, superstiții din moși strămoși de ziua sacrificării porcului de Crăciun (de pomana porcului) Alaiul sărbătorilor de iarnă, care se întinde pe parcursul a trei săptămâni, începe oficial de mâine, 20 decembrie, cu Sărbătoarea Ignatului. Citește și: MESAJE de CRACIUN. URARI şi FELICITARI de Sărbători În religia creştin-ortodoxă, în […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Sănătatea și naturăacum 5 zile
15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 8 minute
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
17 decembrie 2024: Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Daniel. Rugăciunile proorocului și a celor trei tineri aruncați în cuptor