Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În perioada 5 mai – 13 iunie, tarife de nerefuzat la pensiuni prin programul ”Vacanță la țară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de luni, 5 mai, se reia cea de-a XXIII-a ediție a programului special ”Vacanță la țară”, care se va încheia pe 13 iunie. Ca în fiecare an, acest program este inițiat și organizat de Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural – ANTREC România.

Programul este destinat tuturor categoriilor de turiști, care au oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și – nu în ultimul rând – pot servi o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a propus valorificarea acestuia și prin agențiile de turism membre, la fel ca și în toamna trecută.

Tarifele practicate de către pensiuni pentru actuala ediție a programului ”Vacanță la țară” sunt următoarele: pensiuni de 2 margarete – 175 lei/ persoană, pensiuni de 3 și 4 margarete – 225 lei/ persoană, pensiuni de 5 margarete – 290 lei/ persoană.

În tarif sunt incluse 5 nopți cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agențiile membre ANAT, prin filialele ANTREC.

ANTREC amintește că toate manifestările și programele Asociației din acest an se desfășoară sub auspiciile ”ANTREC România la aniversarea a 20 de ani – Păstrăm tradițiile”, precum și la 10 ani de la înființarea revistei specializate ”Vacanțe la țară”.

FOTO: arhiva
Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea