Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Voinţa Savini Due Sebeş – CSS Sighişoara 33-21 *Victorie facilă pentru Weber şi compania

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Sebes-CSS Sighisoara89Voinţa Savini Due Sebeş s-a impus clar în meciul de handbal masculin programat astăzi în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş. Băieţii lui Alexandru Weber au câştigat cu scorul 33-21, la pauză 16-10, iar pe toată durata partidei nu s-a pus problema învingătoarei.

Cu această victorie, Voinţa Savini Due Sebeş a ajuns la 37 de puncte în clasament, având 12 victorii, un egal şi 4 înfrângeri, păstrând în continuare şanse mari la terminarea sezonului pe locul secund al Diviziei A de handbal masculin. Favoriţi înainte de începerea partidei, handbaliştii pregătiţi de Alexandru Weber şi-au respectat blazonul şi au dominat partida de la un capăt la celălalt. La pauză, tabela indica scorul 16-10 urmând ca la finalul meciului scorul să fie 33-20 pentru Voinţa Savini Due Sebeş.

Pentru Voinţa Savini Due Sebeş au marcat:

Echipa de handbal masculin din Sebeş va evolua miercuri, 30 aprilie, în deplasare cu Naţional Sighişoara (în devans, meci din etapa a 22-a).

[nggallery id=1543]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea