Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Amenzi pentru muncă la negru – cadou de Paște de la ITM Alba pentru două firme din județ

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Două firme din Alba au fost sancţionate pentru muncă la negru iar alți doi angajatori s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea legislației în domeniul relațiilor de muncă, cu ocazia controalelor efectuate de ITM Alba în perioada 14 – 18 aprilie a.c. Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la 32.000 de lei.

Societăţile comerciale sancţionate pentru că aveau la muncă personal fără acte sunt: S.C. TGS General Security Taifun SRL Voluntari – P.L. Alba (1  persoană fără forme legale de angajare) – amendă 10.000 lei și  S.C. Ayron Dan SRL Alba Iulia (2 persoane fără forme legale de angajare) – amendă 20.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 33 de firme şi constatate 41 de deficienţe și s-au aplicat 3 avertismente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Festivalul de Teatru „Povești” 2024, o nouă ediție începe ASTĂZI, la Alba Iulia. Programul Evenimentelor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Festivalul de Teatru „Povești” 2024, o nouă ediție începe ASTĂZI, la Alba Iulia. Programul Evenimentelor Începând de astăzi, 19 mai până în 25 mai, la Alba Iulia, Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, aceasta fiind cea de-a XVII-a ediție. Începând de astăzi, 19 aprilie 2024, Teatrul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea