Rămâi conectat

Politică Administrație

Klaus Iohannis prezent la evenimentul organizat de tinerii liberali la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Alegeri TNL Alba 2013 (1)TNL Alba pregătește organizarea la Alba Iulia a unui important eveniment care marchează debutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Astfel, potrivit unui comunicat remis presei de PNL Alba, “sâmbătă, 26 aprilie 2014, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia va avea loc evenimentul „TNL Alba în Europa”, la care sunt așteptați în jur de 300 de participanți. Evenimentul se dorește a fi unul prin care să se realizeze și o promovare a candidaților Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare, fapt pentru care organizatorii (BPT TNL Alba) au invitat la acest eveniment pe trei dintre respectivii candidații (Eduard Hellvig – europarlamentar PNL, Claudia Benchescu – președinte CSL România, Florin Roman – președinte PNL Alba Iulia).

Totodată, au fost invitați și lideri naționali ai Partidului Național Liberal (precum Klaus Iohannis – prim-vicepreședintele PNL), lideri locali ai PNL (în frunte cu Teodor Atanasiu – președinte PNL Alba), lideri ai altor organizații TNL din țară ș.a.m.d.

De asemenea, în condițiile în care în cadrul evenimentului va avea loc și o dezbatere pe teme legate de Uniunea Europeană, BPT TNL Alba invită la acest eveniment toate persoanele tinere interesate de alegerile europarlamentare care vor avea loc în 25 mai a.c. și de tot ceea ce înseamnă procesul de integrare a României în Uniunea Europeană.”

Prof. Adrian SIMION, purtător de cuvânt – PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea