Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Autorul tâlhăriei din alimentara de pe str. Luceafărului a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Talhar Alba Iulia007Bărbatul care, în data de 7 aprilie a.c., a amenințat-o cu un cuțit pe vânzătoarea unui magazin alimentar din Alba Iulia și a sustras din casa de marcat suma de 800 de lei şi 5 bonuri de masă a fost reținut, în cursul zilei de miercuri, de polițiști.

Suspectul este Adrian G., de 24 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, care a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca astăzi (n.r. joi, 17 aprilie 2014) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Se pare că suma de bani pe care tânărul a furat-o nu a fost recuperată deoarece acesta a cheltuit-o imediat după comiterea faptei, la aparate de jocuri de noroc.

Reamintim că bărbatul, având capul acoperit cu o glugă, a intrat în incinta magazinului de pe strada Luceafărului și a obligat-o pe vânzătoare să îi dea toți banii din încasări.

Imediat după primirea sesizării la numărul de urgență 112, a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate și au fost demarate activităţile pentru identificarea şi depistarea suspectului şi tragerea acestuia la răspundere penală.

FOTO/VIDEO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=1511]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea