Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Silviu Bian s-a prezentat aseară la sediul IPJ Alba, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă

Bogdan Presecan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Aseară, fostul președinte al ANOFM, albaiulianul Silviu Bian, s-a prezentat la sediul IPJ Alba pentru a își ispăși pedeapsa de 6 ani de închisoare, stabilită ieri definitiv de judecătorii ÎCCJ.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 6 ani închisoare, emis de către Tribunalul Bucureşti, pe numele lui Silviu B., de 54 de ani, din Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 6 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită în formă continuată, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 254, aliniatul 1 şi 2 din Codul Penal. Acesta a fost depus în  Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba, urmând a fi transferat în penitenciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul va purta concurenții pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia și va avea cinci curse diferite, una […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea