Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alba Iulia și Cluj-Napoca eliminate din concursul “Best city to visit 2014″. Le-au luat fața Sibiul și Craiova

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetatea Alba CarolinaAlba Iulia a fost învinsă de Sibiu în semifinala concursului “Best city to visit 2014″, competiţie organizată pe blogul unui tânăr turc care îşi propune să viziteze toate ţările din lume.

În 2014, în semifinala concursului au ajuns patru oraşe din România, respectiv Sibiu, Alba Iulia, Cluj şi Craiova. În urma voturilor care au fost acordate până duminică, 30 martie, în finala “Best city to visit 2014″ au ajuns Sibiul (care a câştigat în faţa oraşului Alba Iulia cu 63,24% din voturi) şi Craiova (care s-a impus în faţa Clujului cu 53,77% din voturi). Astfel, Sibiul este la doar un pas de a deveni „cel mai atractiv oraș de vizitat în 2014” (“Best city to visit 2014″).

Anil Polat, bloggerul turc care a iniţiat competiţia inedită pe site-ul său a vizitat, până în prezent, 80 de ţări din întreaga lume, printre care şi România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea