Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO incendiu DEVASTATOR: Pensiunea Salonti din Draşov în care s-au investit aproximativ 2 milioane de euro a ars aproape în totalitate

Dragoş Suciu

Publicat

în

  • 30 de pompieri au intervenit la stingerea incendiului!

Incendiu Drasov22Pensiunea Salonti din localitatea Draşov, din comuna Şpring a ars sâmbătă în proporţie de aproximativ 85%, incendiul a izbucnit în jurul orelor 19.00 şi a fost stins după aproximativ două ore. La faţa locului s-au prezentat 6 autospeciale şi 30 de pompieri.

La incendiu s-a deplasat şi o ambulanţă SMURD deşi nu au fost victime, un echipaj de la Miercurea Sibiului şi Serviciul Voluntar Şpring. Nu se cunosc cu exactitate cauzele de la care a izbucnit incendiul şi nici valoarea pagubelor produse. Reprezentanţii ISU vor comunica duminică, 30 martie mai multe detalii despre cauza şi pagubele produse.

UPDATE duminică: Potrivit unui comunicat remis presi de ISU Alba, în incendiu a ars complexul turistic pe o suprafaţă de aproximativ 3500 mp. Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de cercetare.

Complexul turistic Salonti din satul Draşov se află în comuna Şpring din judeţul Alba şi s-a deschis oficial în data de 30 iunie 2012. Complexul este dotat cu trei piscine, două dintre ele cu apă sărată (fosfato-ioduroasă), benefică pentru afecțiuni ale aparatului locomotor (reumatismale degenerative, abarticulare, post-traumatice) şi pentru afecţiuni ginecologice, gastrointestinale şi hepato-biliare şi una cu apă dulce. Complexul în care s-au investit aproape 2 milioane de euro mai cuprinde o pensiune cu 15 camere, un restaurant cu multe specialități românești și trei terase, terenuri de tenis şi fotbal.

[nggallery id=1369]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | Alertă neconfirmată de ACCIDENT în Alba Iulia, pe strada Zlatnei, la Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE | Alertă neconfirmată de ACCIDENT în Alba Iulia, pe strada Zlatnei, la Micești Un accident rutier a avut loc luni la amiază, în jurul orei 12.00, pe strada Zlatnei, din cartierul Micești. Citește și: ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina în afara […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea