Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un poliţist a găsit o fetiţă de 3 ani, din Oarda, rătăcind la câteva sute de metri de casă.Tatăl minorei, sancționat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

masina politieÎn această dimineaţă, în timp ce se deplasa înspre serviciu, prin localitatea Oarda de Jos, şeful Postului de Poliţie Ciugud, a observat o fetiţă de circa 3 ani, care era singură şi mergea pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Alba,”poliţistul a preluat-o pe minoră şi, în urma verificărilor efectuate, a reușit   să-i stabilească identitatea şi să-i identifice pe părinţi, o familie care locuieşte pe strada Garoafelor din Oarda de Jos.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din cercetări a rezultat că în această dimineaţă, fetiţa a rămas nesupravegheată, împrejurare în care, în jurul orei 08,00, a plecat de acasă şi a rătăcit pe străzile din Oarda, până când a fost găsită de polițist, la o distanţă de cca. 800 de metri de casă.

 Minora a fost supusă unei examinări medicale, medicii stabilind că nu are probleme de sănătate iar Direcţia de Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Alba, a fost informată în legătură cu acest eveniment.

Totodată, faţă de tatăl minorei, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii din județul Alba, 7 premii la etapa națională a olimpiadei de limbi romanice – limbile spaniolă și italiană. Pe ce locuri s-au clasat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii din județul Alba, 7 premii la etapa națională a olimpiadei de limbi romanice – limbile spaniolă și italiană. Pe ce locuri s-au clasat Elevii din județul Alba au obținut 7 premii la etapa națională a olimpiadei de limbi romanice – limbile spaniolă și italiană, câștigând un binemeritat loc I și doi și cinci mențiuni. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea