Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SC Financiar Urban SRL Piteşti, noul operator de salubritate al municipiului Blaj, începând cu 1 martie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Blaj anunţă că începând cu data de 1 martie 2014 operatorul de salubritate de pe raza municipiului va fi S.C. Financiar Urban SRL Pitești. Contractul va fi unul provizoriu, de minim 6 luni, iar în perioada următoare vor fi finalizate toate procedurile tehnice necesare. Noul operator va păstra atât o parte din angajaţi cât şi programul practicat de fostul operator Sc Salprest SRL, care nu mai deţine licenţă de operare emisă de A.N.R.S.C.

Oferta firmei  Financiar Urban SRL Piteşti a fost declarată acceptată în cadrul procedurii de achiziţie publică prin negociere fără publicare, urmând să i se delege gestiunea prin concesiune a serviciului public de salubrizare de pe teritoriul municipiului Blaj.

Contractul cu S.C. Financiar Urban Piteşti va fi unul provizoriu de minim 6 luni, urmând ca în perioada imediat viitoare să fie finalizate toate procedurile tehnice necesare.

Noul operator va păstra integral programul de ridicare a gunoiului practicat de către predecesor şi va prelua chiar o parte din personal.

Tarifele practicate de S.C. Financiar Urban Piteşti sunt cele care rezultă din procedura de achiziţie, respectiv : 3.23 lei fără TVA pentru persoanele fizice şi 24 lei/mc pentru persoanele juridice.

„Motivul pentru care Primăria Municipiului Blaj a fost nevoită să renunţe la serviciile fostului operator, S.C. Salprest SRL, este faptul că firma nu mai deţine licenţă de operare emisă de către Autoritatea de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. În cazul în care administraţia publică locală ar fi continuat să accepte  ca S.C. Salprest SRL să îşi desfăşoare activitatea pe raza municipiului Blaj, s-ar fi poziţionat în afara legii şi era pasibilă de amenzi extrem de ridicate”, au transmis reprezentanţii primăriei.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Reghin, județul Mureș, cu mandat de executare pentru act sexual cu minor, prins de polițiști: A fost depus la Penitenciarul Aiud

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat din Reghin, județul Mureș, cu mandat de executare pentru act sexual cu minor, prins de polițiști: A fost depus la Penitenciarul Aiud Un bărbat de 30 de ani, din județul Mureș, a fost depistat și reținut de polițiștii din Vințu de Jos  alături de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipale Alba Iulia. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea