Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Alexandu Circov a ajuns la FC Hunedoara *Alături de fostul său coechipier de la Europa, Ionuţ Bratima

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

circovDupă ce Ionuţ Bratima a semnat cu FC Hunedoara (Liga a III-a, Seria a 4-a) încă un albaiulian a ales să evolueze pentru aceaşi formaţie. Alexandru Circov, fostul jucător al Arenei Alba Iulia a semnat cu FC Hunedoara, evoluând pentru aceştia într-un amical, la finalul căruia a primit aprecieri.

Foşti coechipieri la Europa Alba Iulia, Ionuţ Bratima şi Alex Circov au ajuns să evolueze din nou în tricoul aceleiaşi echipe. După ce Bratima a semnat contractul săptămâna trecută, a venit rândul bunului său prieten, Circov să ajungă la o înţelegere cu clubul hunedorean. Cei doi jucători au evoluat marţi într-un amical contra formaţiei Arieşul Turda, fiind adversari cu fostul lor coleg de la Europa, Daniel Lupşan. Alex Circov, a plecat de la Arena Alba Iulia, în acest moment formaţia lui Fane Fogoroşi rămânând fără 3 jucători importanţi, Rareş Moga, Claudiu Haiduc şi Circov.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea