Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.00, Volei Alba-Blaj – Medicina Tg. Mureş *În „Mica Romă”, rivalitate şi ambiţii în derbyul Ardealului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj - Targoviste 4Volei Alba-Blaj (42 de puncte, 14 victorii şi 3 înfrângeri) şi CSU Medicina Tg. Mureş (35 de puncte, 12 succese şi 5 eşecuri) sunt vecine în ierarhia Diviziei A1 la volei feminin, gazdele poziţionându-se pe ultima treaptă a podiumului. Formaţia din „Mica Romă” revine în Sala „Timotei Cipariu”, în faţa propriilor suporteri, după două deplasări consecutive, la Dinamo (2-3) şi Lugoj (3-0). „Întâlnim o echipă serioasă, de tradiţie, care ne va provoca să jucăm la superlativ. Ne apropiem de finalul sezonului regulat, astfel că dorim să oferim fanilor un spectacol mai mult decât agreabil”, a precizat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

*Derby de Ardeal, episodul 4

Combatantele sunt obişnuite cu partidele de verificare în intersezon, trei fiind însă meciurile directe în campionat. În stagiunea anterioară, prima petrecută de blăjence în elită, victoriile au revenit gazdelor, 3-2 la Tg. Mureş şi 3-1 la Blaj, iar în tur, echipa lui Branko a învins în deplasare cu 3-1, în fieful grupării care recent a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge, eliminată de Mulhouse (Franţa). Este o săptămână dificilă pentru Volei Alba-Blaj, care pe lângă meciul ambiţiilor din intermediară, are sâmbătă o altă confruntare tensionată, în deplasare, cu CSM Bucureşti.

*Cinci „medicinişti” la Blaj

Se anunţă şi o partidă sentimentală pentru actualii combatanţi de la Volei Alba-Blaj ce au în faţă fosta echipă. O confruntare aparte va fi cu siguranţă pentru Adina Salaoru, internaţionala României care a activat 5 sezoane la Medicina, fiind şi căpitan al echipei. Acesteia i se adaugă antrenorii sârbi Branko Gajic şi Ugljesa Segrt, dar şi voleibalistele Valentina Rusu şi Roxana Ivanof, cu „mandate” la Tg. Mureş. „Este o întâlnire dificilă, un derby al Ardealului, o confruntare în care noi sperăm să obţinem o victorie de trei puncte. În fapt ne aşteaptă o dispută importantă care poate clarifica lucrurile în partea superioară a clasamentului”, a mai declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea