Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Uniristul Florin Ilie la Gaz Metan Mediaş *Fundaşul albaiulian este în cantonament în Antalya

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fundaşul albaiulian Florin Ilie este noul  jucător al primdivizionarei Gaz Metan Mediaş. Apărătorul în vârstă de 21 de ani s-a despărţit la finele turului de Corona Braşov, jucătorul bifând 5 partide în prima parte a sezonului. Fotbalistul lansat de Unirea Alba Iulia, care l-a pierdut gratis in 2010 a avut ofertă şi de la Ceahlăul Piatra Neamţ în această pauză.  Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la suma de 200.000 de euro, Florin este fiul apărătorului unirist Ion Ilie, din perioada anilor 90, când Unirea a jucat semifinală de Cupa României cu Universitatea Craiova. Gaz Metan se clasează după 19 runde pe locul al 8-lea în Liga 1, iar FL. Ilie îi va avea contracandidaţi la titularizare pe Trtovac, Frăsinescu şi Muth.

*Cotă de 200.000 de euro

La Gaz Metan Mediaş mai este un alt unirist, mijlocaşul Florin Dan, „găzarii” bifând un stagiu centralizat în Antalya în această perioadă. „Sunt 3 jucători noi pe care am hotărât împreună cu staff-ul tehnic să îi luăm în pregătiri în Antalya. Este vorba despre Mărkuş, Nikola Antic care a semnat zilele trecute contractul, şi Florin Ilie, un fundaş central care a mai evoluat la Poli Timişoara, Corona Braşov şi Chiajna. Toţi cei 3 enumeraţi sunt jucători tineri, de 21 şi 22 de ani, jucători care, cu antrenamente bune, cu o pregătire bună, ar trebui să se impună şi încet-încet să intre în echipă”, a spus antrenorul Cristian Dulca pentru „Tribuna Sporturilor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea