Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Voinţa Savini Due Sebeş a încheiat amicalele, în weekend începe returul la masculin şi feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După eşecul de duminică, din Sala „Florin Fleşeriu”, 30-31 (15-12) cu Universitatea Transilvania Cluj), divizionara secundă de handbal masculin Voinţa Savini Due Sebeş a câştigat ultimul test amical, în deplasare cu HC Sibiu. Scorul final a fost 27-17 (10-5), golurile formaţiei din Sebeş fiind înscrise de Cristian Suciu şi Raul Muntean – câte 4, Lucian Preda, Ionuţ Cărăgui şi Vlad Breazu – câte 3, Adrian Cunţan, Mihai Macarie, Adrian Ţone, Iulian Grozav – câte două, Lucian Nimu şi Cristian Opincariu – câte unul; a mai evoluat Radu Balasz, lipsind Cornel Medrea, Liviu Moga, Florin Baciu, Iancu Mărginean. Startul returului este programat duminică, 26 ianuarie, acasă cu HCM Făgăraş, de la ora 18.00. Nou-promovata în Seria B din Divizia A, echipă înfiinţată în 2012 se clasează pe locul secund la mijlocul sezonului (9 victorii, un egal şi o înfrângere) şi n-a efectuat niciun transfer în intersezon.

*Incert debutul la feminin

În weekend va porni la drum şi cealaltă reprezentantă a urbei, HC Alba Sebeş (locul 4, cu 25 de puncte), joc extern cu HC Vlady Oradea (sâmbătă, 25 ianuarie), echipa pregătită tot de Weber având în faţă un retur de foc. Semnale dinspre Oradea susţin însă că gruparea de pe Crişuri este foarte aproape de a abandona competiţia din motive financiare şi în consecinţă, la fel ca şi în tur, partida ar urma să fie omologată 10-0 la „masa verde”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea