Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Supremia Grup împlinește 13 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DCIM101GOPROExistă multe povești de succes în lumea de business. Fiecare este unică în felul ei. Povestea Supremia Grup a început a fi scrisă pe 22 ianuarie 2001, acum exact 13 ani, la Alba Iulia. Atunci se semna prima factură Supremia Grup.

De la an la an, compania a crescut. În 2005 se inaugura fabrica de la Sântimbru, pentru ca, după doar 6 ani, să se taie panglica celei mai mari fabrici de ingrediente alimentare din Sud Estul Europei: noul sediu Supremia Grup de la Alba Iulia, o investiție de 9 milioane de Euro. Dezvoltarea a continuat, iar în 2013 s-a instalat o linie nouă de mixare și ambalare care a crescut capacitatea fabricii cu 50%. Tot atunci s-a inaugurat și Moara de boia de la Sântimbru, un proiect prin care compania și-a propus să ofere pe piață un produs autohton – paprika de cea mai bună calitate – măcinată pe pietre, în condiții de maximă siguranță.

Cu o echipă tânără, plină de energie și entuziasm, cu un sistem de management bine pus la punct și cu o fabrică modernă, Supremia Grup are obiective mărețe. Dezvoltarea exporturilor este una dintre direcțiile principale ale companiei, atât pe piețele din Europa cât și pe cele de pe alte continente.

Pentru clienții din România, compania are în plan dezvoltarea brandului Povești cu condimente, pentru a putea oferi astfel oricui posibilitatea de a găti cu mirodenii aromate și diversificate.

O afacere proseperă înseamnă furnizori de încredere și clienți loiali, iar pentru asta, Supremia Grup este recunoscătoare tutror partenerilor și colaboratorilor săi! Dacă ingredientele performanței celor cu care interacționăm sunt produsele și serviciile pe care compania le oferă, pentru Supremia Grup, ingredientul performanței este capitalul uman. Mulţumim așadar tuturor angajaţilor pentru implicarea şi dăruirea de care au dat dovadă pe parcursul timpului, pentru efortul susţinut în a atinge şi menţine performanţa şi, nu în ultimul rând, pentru marea familie formată în interiorul companiei!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea