Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Tir blocat pe şine, la Valea Lungă. Circulaţia trenurilor, întreruptă pentru trei ore, în această dimineaţă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tir blocat01Circulaţia trenurilor pe magistrala 300 de cale ferată, în localitatea Valea Lungă, a fost întreruptă în această dimineaţă, în jurul orei 5.40, din cauza unui tir blocat pe şine.  

Din primele informaţii, se pare că şoferul de origine maghiară, în vârstă de 60 de ani, care conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la dreapta, pe DN14 B, km 38, urmată de trecere la nivel cu calea ferată, a pierdut controlul autovehiculului, a ieşit de pe partea carosabilă şi a ajuns pe calea ferată, unde a rămas blocat  din cauza defecţiunilor tehnice.  Sensul de deplasare Blaj (judeţul Alba) – Copşa Mică (judeţul Sibiu) a fost întrerupt, până  în jurul orei 9.00.

Circulaţia rutieră în zonă nu a fost afectată, iar la faţa locului, pentru înlăturarea ansamblului de vehicule de pe calea ferată, s-a acţionat cu macaraua .

UPDATE IPJ Alba: În această dimineaţă, la ora 5.42, pe D.N.14 B, km 38+800 de metri, pe raza comunei Valea Lungă, H.S.I., de 60 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autotractor cu remorcă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta urmată de trecerea la nivel cu calea ferată, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns pe linia de cale ferată unde a rămas blocat datorită unei defecţiuni tehnice.

În urma evenimentului 4 trenuri cu pasageri nu şi-au putut continua deplasarea, unul fiind oprit în apropierea evenimentului şi 3 în haltele CFR din zonă.

Mai multe utilaje au intervenit şi în jurul orelor 08,50, s-a reuşit ridicarea tirului de pe linia de cale ferată iar circulaţia feroviară a fost reluată.

Împotriva conducătorului auto a fost luată măsura sancționării contravenționale conform art. 123, lit. b din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

[nggallery id=1006]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Gimnasta Daria Mihaiu, din Alba, medalie de aur la „Cupa Cetății” organizată în Deva: Urmează să participe la Cupa Mondială din Japonia

Bogdan Ilea

Publicat

în

Gimnasta Daria Mihaiu, din Alba, medalie de aur la „Cupa Cetății” organizată în Deva: Urmează să participe la Cupa Mondială din Japonia „Cupa Cetății” a fost organizată la Deva și a reunit peste 200 de sportivi de la 22 de cluburi din toată țara. Medalia de aur a fost obținută de către cugireanca Daria-Alexandru Mihaiu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea