Rămâi conectat

Sport

FOTO: Foşti fotbalişti ai Unirii Alba Iulia s-au întâlnit într-un meci amical la baza sportivă a lui Adorian Himcinschi

Tudor Stan

Publicat

în

Aseară, la baza sportivă a fostului jucător şi antrenor unirist Adorian Himcinschi s-a disputat un amical de 5 stele. Printre protagonişti se numără foşti fotbalişti ai echipei fanion a judeţului Alba, printre care Fabian Himcinschi, Vlad Ignat, Eduard Sculler, Claudiu Oară, Silviu Mureşan, Adrian Potopea sau Ionuţ Grozav.

Pe un frig de crăpau pietrele şi o ceaţă densă, fotbaliştii s-au împărţit în două echipe şi s-au întreţinut ca în vremurile bune ale Unirii Alba Iulia. Majoritatea au fost colegi la cea mai bună echipă din judeţul Alba. Adorian Himcinschi s-a aflat printre ei şi a dat indicaţii mai tot timpul, impunându-se ca la antrenamentele echipei. Deşi meciul era unul al prieteniei, nu au lipsit contrele verbale, tachinările sau bucuria dusă până la extrem după marcarea unui gol. Printre cei aminitiţi mai sus s-au regăsit şi doi fotbalişti care au devenit consacraţi la Europa Alba Iulia, Alexandru Circov (în prezent la Arena Alba Iulia) şi Marius Cristea (în prezent la Unirea Dej). Evenimentul de aseară poate intra în seria episoadelor „Unirea nu moare”!, serie care sperăm să fie încheiată cu succes în viitorul apropiat şi fotbalul alb-negru să revină în atenţia tuturor iubitorilor singurei echipe din judeţ care a evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc.

[nggallery id=937]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eliminată de Olanda în optimi la EURO 2024! Respect pentru „Generația de suflet”, visul s-a sfârșit!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România a fost eliminată brutal de Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, dar „Generația de suflet” merită tot respectul și admirația. Visul unui turneu final de poveste s-a sfârșit în fața „portocalei mecanice”, care a învins net, cu scorul de 3-0 (1-0), reușite Gakpo (19), la o fază la care Niță a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea