Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Câinele salvator Inata, dresat și antrenat de albaiulianul Tiberiu Krizbai, și-a făcut datoria!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*A contribuit la depistarea unei persoane rătăcite într-o pădure din Cluj

Salvamontiștii din Alba au intervenit, alături de cei din Cluj, pentru căutarea unui bărbat de 42 de ani, cu afecțiuni psihice, care a fugit de la “Casa Betsaida” din Sălicea. Stelică Budean a fost găsit sâmbătă, lânga o padure din apropiere, dupa trei zile de la dispariție.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe parcursul celor 3 zile de căutări salvamontiștii au acționat împreună cu câinii special antrenați pentru salvări de persoane, între care s-a aflat și Inata Mediguard, crescută și dresată de albaiulianul Tiberiu Krizbai.

Potrivit monitorulcj.ro, reprezentanții Asociaţiei Casa Betsaida au constatat dispariția bărbatului în 12 decembrie. A fost solicitat ajutorul Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania (CST), care au pornit în căutarea cluejanului cu 5 câini special antrenaţi şi 15 voluntari în zonă, alăturide o echipă de 20 de salvamontişti (din Cluj și Alba) și de jandarmi care s-au deplasat în zonă şi au instalat un punct de comandă. Căutările au continuat până sâmbătă după-amiaza când bărbatul a fost găsit căzut în zăpadă, dar în viață.

FOTO: www.retrieverclub.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea