Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Ce poți face în week-end? Petreceri tematice, concert de colinde, stand-up comedy, distracție pe gheață și multe altele

Dragoş Suciu

Publicat

în

Al doilea week-end din luna decembrie este plin de evenimente și petreceri în județul Alba. După o săptămână încărcată albaiulienii au ocazia să se distreze în localurile cu petreceri tematice, să se relaxeze la un concert de Crăciun, sau de ce nu, să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă, în Piața Cetății din Alba Iulia unde s-a deschis cel mai mare patinoar din municipiu.

Joi, de la ora 22.00, Irish Pub Erol te invită la o petrecere de karaoke, unde gazda va fi Ștefan sau Iulian. Localul din centrul orașului a devenit celebru pentru petrecerile de acest gen, care sunt organizate de ani buni și la care participă săptămânal zeci de tineri, dornici să-și demonstreze abilitățile muzicale. Le Papion Cafe Bar, localul din Casa de Cultură a Sindicatelor organizează o petrecere cu muzică retro, la care va fi ascultată cea mai bună muzică din anii `70 și până azi.

Vineri, cu începere de la ora 19.00, la Casa de Cultură din municipiul Sebeş va avea loc un concert extraordinar de colinde şi cântece tradiţionale din Transilvania susţinut de Ioan Bocşa şi Ansamblul de Muzică Tradiţională Românească Icoane. Localul situat lângă prima Poartă a Cetății, numit „La Poartă” organizează o petrecere denumită „Vineri 13”. Rămâne de văzut dacă evenimentul va fi cu ghinion sau dacă ziua de 13 va aduce noroc. Tot vineri, „Russian Night” la Le Papion Cafe Bar, cu oferte speciale mai ales pentru cei care vor avea o ținută în ton cu evenimentul. Gazda serii va fi Dejay Rareș, oferta serii va fi Vodka Apple, la prețul de 5 lei. Dante Caffe Sebeș organizează de la ora 21.00, un show de stand-up comedy cu Ianov, de la trupa de Comedie Spitalu` 9.

Mira Caffe & Lounge vă invită ca de obicei în fiecare vineri și marți la o petrecere de karaoke. Deși a fost deschis de puțin timp, Robert Gavrilaș gazda localului a reușit să adune multă lume și să facă spectacol, iar albaiulienii s-au simțit foarte bine de fiecare dată. Mira vă invită și sâmbătă la o petrecere retro, unde va fi ascultată cea mai bună muzică din anii `70 și până azi.

Sâmbătă, de la ora 18.00, în ultima partida din acest an de pe teren propriu, CSU Alba Iulia întâlnește pe Phoenix Galați, formație pe care a reușit să o elimine la începutul sezonului din Cupa României. Tot cu începere de la ora 18.00, Mercur Grup organizează Gala Mirilor 2013, un eveniment la care sunt invitați toți cei care au avut nunta în acest an. Sâmbătă, la Club Stage debutează prima ediție a sărbătorilor zăpezii din acest sezon, o petrecere la care petrecăreții au ocazia să ia parte la un super show de animație și lumini presărat cu cele mai fresh hituri de club.

În fiecare zi, iubitorii sportului de iarnă sunt așteptați pe gheață, în Piața Cetății din Alba Iulia. Accesul pe patinoar se face zilnic de la ora 14.00 la 21.30,  iar în weekend de la ora 10.00 la 21.30.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Exorcism / Exorcism: Mântuirea Avanpremiera Regia: Joshua John Miller Cu: Russell Crowe, Sam Worthington, Samantha Mathis, Adam Goldberg, David Hyde Pierce Gen Film: Thriller Durată: 98 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea