Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Miercuri, ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” baschet de înaltă clasă: CSU Alba Iulia – ICIM Arad, în etapa a 3-a a Ligii Europei Centrale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Va fi un meci al orgoliilor în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, miercuri, 27 noiembrie, de la ora 18.00, partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii Europei Centrale, duel în care îşi vor măsura forţele primele clasate în Liga Naţională, CSU Alba Iulia (locul secund) şi invincibila trupă a Aradului, ce ocupă fotoliul de lider. Studentele lui Miroslav Popov vor avea în faţă un test al adevărului, confruntarea cu ICIM Arad, deţinătoarea trofeului în CEWL (victorie netă în compania câştigătoarei titlului în Austria, Flying Foxes Viena, scor 77-61), totodată campioana României din ediţia trecută.

*срећан рођендан Миро!

Este mesajul cuvenit pentru antrenorul sârb al CSU Alba Iulia, Miroslav Popov, care astăzi, 26 noiembrie aniversează împlinirea a 56 de ani. LA MULTI ANI MIRO!

*Le-au produs unicul eşec!

Un singur meci a pierdut echipa albaiuliană în acest sezon, acasă, 64-67 cu ICIM Arad, partidă programată în etapa a 3-a, în data de 21 octombrie, când primul sfert, adjudecat de vizitatoare (20-8) a fost hotărâtor. În rest, CSU Alba Iulia a câştigat 8 întâlniri în campionat (6 consecutive), două în CEWL şi două în Cupa României, deci practic este loc de revanşă. Întâlnirile directe aduc un avantaj net al „galben-albastrelor”, care conduc cu 10-1 şi s-au impus în ultimele patru dispute. „Este un joc la fel de important ca şi cele din campionat, toate întâlnirile le tratăm în serios. Trebuie să avem o apărare perfectă şi să creştem randamentul acţiunilor ofensive, dar în primul rând va conta enorm cum vom începe meciul, pentru a nu fi nevoite să declanşăm o cursă de urmărire. ICIM Arad este o echipă bună, dar orice formaţie poate fi învinsă”, a declarat Tiffany Brown, echipieră în trecut a ICIM-ului, la fel ca şi actualele coechipiere Annemarie Părău, Alexandra Uiuiu, Ildiko Nagy şi Larisa Toma. CSU Alba Iulia abordează jocul din postura de lider al întrecerii continentale, cu 4 puncte, succese cu Piestanske Cajky (71-44) şi în Cehia, cu Valosun Brno (82-70).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea