Rămâi conectat

Actualitate

Traian Băsescu: Ponta s-a încurcat ca un adolescent, se afla pentru prima dată cu întrebările presei legate de buget

Dragoş Suciu

Publicat

în

Traian Băsescu a vorbit în această seară, de la Palatul Cotroceni despre relaţia cu premierul Victor Ponta care nu pare a fi una tocmai bună. „Dacă premierul vrea să colaboreze cu mine, să respecte legea. Dacă tu ca prim-ministru nu respecţi legea, degeaba ai o majoritate de 72%”, au fost cuvintele preşedintelui.

„Totul porneşte de la conferinţa de presă ţinută de premier vineri. A fost la înălţimea funcţiei, a reuşit să se încurce ca un adolescent, se afla pentru prima dată cu întrebările presei legate de buget. Îl voi cita pe premier precum pe un clasic: la un moment dat premierul afirmă că am contestat la CC OUG 26 pe 2013 prin care limitam veniturile companiilor cu capital majoritar de stat”, a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a amintit şi de controversatul doctorat suspectat de plagiat al lui Victor Ponta

„Premierul dă dovadă de incapacitatea de a respecta legile ţării şi Constituţia şi de incapacitatea de a face diferenţa între doua intervenţii la CC. Ăsta-i ghinionul când obţii doctoratul fără să ştii ce scrie în el, nici măcar jurist bun nu poţi să fii”, a mai spus Băsescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea