Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Fără emoţii pentru Popov pe terenul „lanternei roşii”: Nova Vita Tg. Mureş – CSU Alba Iulia 40-88

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia s-a distrat la Tg. Mureş, pe terenul „lanternei roşii” din prima ligă, Nova Vita, formaţie ce a înregistrat numai eşecuri. A fost un simplu antrenament cu public pentru echipa lui Popov, formaţie ce străbate un program extrem de încărcat, marţi fiind o deplasare în Cehia, la Brno, pentru disputa cu echipa locală, în cadrul CEWL.

Studentele au realizat al 5-lea succes la rând, au preluat şefia întrecerii, iar în stagiunea internă au sâmbăta viitoare un alt meci uşor, la penultima clasată, SCM CSŞ Craiova. Meciul de la Târgu Mureş a fost unul fără istoric, CSU conducând partida de la un capăt la celălalt, impunându-se la final cu scorul de 88-40. Pe sferturi tabela a arătat astfel: 17-18, 6-25, 4-27, 13-18. Cu toate că Reed a fost lăsată acasă din motive medicale, ofensiva echipei din Cetatea Marii Uniri a funcţionat, Sasa Cadjo fiind MVP-ul partidei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

CSU a început greu partida împotriva „lanternei roşii”, iar după primul sfert avea avantaj de doar un punct pe tabelă 18-17, însă apoi defensiva a funcţionat bine, şi în sferturile 2 şi 3 s-au primit numai 10 puncte în total. „La început a fost o lipsă de concentrare la jucătoarele mele, dar ulterior am început să jucăm normal şi nu am avut nicio problemă. A fost practic un meci de antrenament, împotriva ultimei clasate, am folosit toate jucătoarele disponibile şi e bine că avem şi astfel de meciuri mai uşoare între partidele cu miză din campionat şi Liga Europei Centrale. Sper să facem o figură frumoasă în deplasarea din Cehia”, a apreciat Miroslav Popov. „A fost un examen bun pentru meciul ce urmează din Cehia şi cred că antrenorul Popov a reuşit să testeze unele lucruri noi pentru ceea ce urmează în acest sezon”, a conchis Bogdan Duma, preşedintele CA al CSU Alba Iulia.

Cele 88 de puncte ale formaţiei CSU au fost reuşite de către: Sasa Cadjo – 21, Ildiko Nagy – 14, Khadijah Wittington – 12, Jovana Vukoje – 11, Breanna Salley – 8, Sica Cuzic, Tiffany Brown şi Alexandra Uiuiu câte 6 puncte, respectiv Larisa Toma – 4 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea