Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş. Vezi care au fost câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister Majorat

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Conform tradiţiei liceului, în fiecare an sunt sărbătoriţi elevii care ajung în ultimul an de liceu, prin intermediul unui eveniment în cinstea lor: Balul Majoratului. În acest an balul s-a desfăşurat vineri, 8 noiembrie începând cu orele 17.30, la Casa de Cultură din Teiuş. Programul a fost organizat şi susţinut de elevii claselor a XI-a uman şi real, care ne-au încântat cu multe momente artistice și probe bine alese pentru colegii din clasele a XII-a. La eveniment au fost prezenți dl. director, Octavian Rusu, dna director adj., Lacrima Ungur, dl. primar, Mirel Hălălai, cadre didactice, sponsori. Juriul a fost alcătuit din șase persoane: doi profesori, doi sponsori și doi elevi.

Cele șase perechi participante au fost testate de-a lungul evenimentului, trebuind să facă față mai multor probe. Pentru ȋnceput fiecare pereche s-a prezentat ȋntr-o manieră originală. Au urmat apoi proba de cultură generală, de ȋndemânare pentru fete și pentru băieți, de dans, de susținere a unui punct de vedere pornind de la o temă socială, de susținere a unui dialog cu un idol (unul dintre concurenți având rolul idolului).

Elevii claselor a XI-a au pregătit şi momente de destindere pentru participanți şi public: dans și scenete, cântece. Au cântat Diana Melente, Lorena, Diana Rusu, au dansat: Tibi Tamaș, fost elev al liceului, un grup de fete din clasele a XI-a. Scentele au fost inspirate din viața de liceu, una dintre ele fiind o adaptare după Bacalaureat de I. L. Caragiale iar cealaltă scenetă a surprins modul ȋn care răspund elevii la ȋntrebările profesorului, răspunsurile fiind perle ale elevilor. Ultimul moment artistic a fost unul sclipicios, realizarea mottoului liceului sub forma unui panou…cu sclipici.

Juriul a deliberat și a ales: Miss Majorat – Adina Indrei  şi Mister Majorat – Radu Puia. Publicul a ales prin vot miss și mister popularitate: Miss Popularitate – Dariana Repede  și – Mister Popularitate- Marius Pilț.

La final toți participanți au servit o bucată de tort, oferită de organizatori, după care au continuat distracția alături de organizatori și profesori.

Foto: Arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ASTĂZI: Începe Evaluarea Națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. CALENDARUL probelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI: Începe Evaluarea Națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. CALENDARUL probelor Luni, 13 mai 2024, începe Evaluarea Naţională 2024 pentru elevii de clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a. Peste 500.000 de elevii de clasa a II-a, a IV-a și a VI-a susțin, în perioada 13 – 29 mai, probele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea