Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Sas Patricia şi Maier Bogdan, câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia au oferit un spectacol extraordinar la Balul Bobocilor 2013. În această seară, cu începere de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, toţi bobocii s-au ridicat la înălţime, dar după cum se întâmplă la orice eveniment de acest gen, doar doi sunt câştigători. Sas Patricia şi Maier Bogdan au câştigat titlurile de Miss şi Mister Boboc, iar Dana Bogdan şi Dodi Alexandru au câştigat titlurile de Miss şi Mister Popularitate – un premiu teoretic acordat de public, dar practic acordat de juriu.

Balul Bobocilor de la Colegiul Economic a avut de toate: eleganţă, stil, rafinament, inteligenţă, umor şi spectacol. Pe lângă deja tradiţionalele probe de prezentare, cultură generală şi dans, bobocii au avut de înfruntat proba de supravieţuire, care nu a fost deloc uşoară. Participanţii au extras câte un obiect şi au trebuit să-şi imagineze cum se vor descurca cu acesta, pe o insulă pustie. A urmat apoi o probă (penultima) care a stârnit zâmbetele şi chiotele celor prezenţi, fiind caracterizată prin originalitate, spontaneitate şi mai ales duritate. Au fost 16 melodii pe care bobocii au trebuit să le ştie dinaintea balului şi apoi să fredoneze câte una, care a picat în urma tragerii la sorţi. În timp ce interpretau piesa au avut de înfruntat o pedeapsă care a fost de cele mai multe ori extrem de dură si alteori amuzantă. Unii au ajuns să cânte cu capul în jos, alţii împunşi ca în ringul de luptă, cu gheaţă pe spate sau lămâie în gură. La această proba putem spune că s-a testat curajul şi perseverenţa participanţilor. Între probe, balul a fost condimentat cu spectacol artistic, muzical, teatral şi umoristic, iar Djay Rareş a fost responsabil de partea muzicală.

Patricia Sas, s-a arătat extrem de entuziasmată după câştigarea premiului „Doresc să mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Nu mă aşteptam să câştig, a fost ceva extraordinar. Mai vreau încă odată balul!”, au fost cuvintele acesteia. Fericirea a fost la fel de mare şi de cealaltă parte, Bogdan Maier, aproape cu lacrimi în ochi şi îmbrăţişat de prieteni a spus: „Este cel mai frumos moment din viaţa mea. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru încredere şi susţinere”.

[nggallery id=616]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea