Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Incidente la Vinţu de Jos: Mureşul – Cuprirom Abrud, întrerupt deoarece Kopandy a fost lovit cu o sticlă din tribune!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureşul Vinţu de Jos va pierde 0-3, la „masa verde” din cauza spectatorilor, partida contând pentru etapa a 10-a a Ligii a IV-a, de pe teren propriu, cu Cuprirom Abrud, după ce arbitrul C. Aron a fluierat sfârşitul meciului, în prelungirile primei reprize, întrucât Kopandy (de la vizitatori) a fost lovit în cap de o sticlă aruncată din tribună. În acel moment amfitrionii conduceau cu 2-0, goluri Trăscăian şi Răcătăian, iar vizitatorii marcaseră prin Miheţ, iar asistentul Ionuţ Maranda a anulat reuşita pe motiv de ofsaid.

„Romică David a protestat la decizie, iar un spectator a aruncat iniţial în teren cu doză de suc. Un jucător abrudean a luat respectivul obiect şi l-a arucat după gard, iar acelaşi spectator enervat, a reacţionat şi aruncă din tribună cu un pet de 2 litri, plin pe jumătate cu vin, lovindu-l pe Kopandy în cap. Fotbalistul a fost consultat de asistentul medical, Kopandy acuza probleme de ameţeală şi greţuri, iar Aron a decis să fluiere finalul confruntării„, a precizat observatorul Augustin Damian.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Respectivul spectator, care prin gestul său necugetat anulează un rezultat pozitiv al echipei Mureşului, fiind admonestat verbal de jucători se numeşte Adrian Lascu şi a intrat în atenţia poliţiei pentru fapta săvârşită pe stadion.

Am dat gol şi arbitrul a anulat golul în mod eronat, ai noştri au protestat şi s-a aruncat din tribună cu diverse obiecte, între care o sticlă care l-a lovit pe Kopandy în cap, acestuia curgându-i sânge inclusiv din nas„, a apreciat Nicolae Berindei, preşedintele Abrudului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea