Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Monden-Clubbing

FOTO| Cine a ieşit Miss la Colegiul „HCC” Alba Iulia, în ultimul deceniu: Vezi unde şi ce au ajuns reprezentantele sexului frumos

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Coroniţa de Miss rămâne una dintre cele mai plăcute amintiri, indiferent cât timp ar trece de când a fost „adjudecată”. Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, instituţia de învăţământ preuniversitar cu cea mai mare notorietate din judeţ a fost de-a lungul timpului onorată de fete frumoase, iar „tricoul de Miss” este de nepreţuit. Şi în acest an, în 25 octombrie, participantele la Balul Bobocilor „HCC” s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, câştigătoarea fiind Diana Vîtcă, iar cu această ocazie ziarul Unirea vă face cunoştinţă cu predecesoarele ei din ultimul deceniu.

Teodora Dan, câştigătoarea de anul trecut al titlului de Miss Boboc la „HCC”, îşi aduce aminte cu emoţii  şi bucurie de experienţa trăită şi speră că nu va dezamăgi la anul, când va prezenta balul bobocilor alături de Paul Iancu. Teodora este în prezent cursant la Şcoala de Dans Urban şi vrea ca după terminarea liceului să urmeze o facultate într-un oraş străin. Visul ei cel mare este o călătorie în jurul lumii.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Cezara Bulac nu este străină ziarului Unirea, tânăra intrând în atenţia presei după ce a participat la celebra emisiune XFactor. Dacă de vocea extraordinară şi de frumuseţea Cezarei ne-am convins de ceva vreme, în 25 octombrie ne-am dat seama că tânăra este şi o bună prezentatoare.

Geanina Dăian este în prezent elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, ea câştigând titlul de Miss Boboc în anul 2010. Câştigătorii din acest an rămân „datori”  Geaninei deoarece ea a făcut parte din juriu.

Diana Gruiţa a câştigat titlul de Miss Boboc 2009, la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, fiind cunoscută ca o tânără ambiţioasă, pasionată de artă şi fotografie. Aceasta pasiune se va transforma în carieră pentru Diana, ea fiind studentă în primul an la Facultatea de Arte şi Design din Cluj-Napoca.

Kisanovici Mădălina a câştigat titlul de Miss Boboc 2008, la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, iar în prezent este studentă la Facultatea de Medicină Generală din Arad.

Andreea Bregar a câştigat titlul de Miss Boboc 2007, la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, iar în prezent este în anul III, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării, secţia Comunicare şi Relaţii Publice.

Teodora Popa a câştigat titlul de Miss Boboc în anul 2006 de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia. Între timp, Teodora a absolvit cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, ale Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Bianca Lupu a câştigat Balul Bobocilor 2005, la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, după o luptă aprigă într-unul dintre cele mai spectaculoase concursuri. Bianca este absolventă a Facultăţii de Drept, de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în viitorul apropiat, are intenţii serioase să devină avocat sau magistrat.

Alexandra Duca ne-a impresionat cu mintea sclipitoare pe care a demonstrat-o în învăţământul preuniversitar, unde a fost şefă de promoţie, cât şi în învăţământul universitar, fiind absolventă a Facultăţii de Drept din Cluj-Napoca cât şi a unei Facultăţi de Afaceri din Londra. Lumea este mult mai mică pentru Alexandra, ea lucrează de la vârsta de 24 de ani în Taiwan, în oraşul Tapei.

Mihaela Varga a câştigat titlul de Miss Boboc în anul 2003, atunci când socializarea şi informaţiile erau greu de obţinut din mediul online. Singura reţea de socializare din acea vreme era Mirc-ul, dar internauţii nu avea posibilitatea să o admire, ci doar să comunice. Între timp Mihaela a terminat Facultatea de Drept a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Sursa foto: Facebook.com

Colaj realizat de Robert Ghergu

[nggallery id=538]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 24 – 30 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 24 – 30 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Tarot Avanpremiera Regia: Spenser Cohen, Anna Halberg Cu: Jacob Batalon, Humberly González, Wolfgang Novogratz, Avantika Vandanapu, Harriet Slater, Adain Bradley, Larsen Thompson Gen Film: Horror Durată: 98 min Rating: N15 Când un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea