Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir *Trupa lui Opric îşi caută liniştea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două nou-promovate, Unirea Jucu şi Metalurgistul Cugir se înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, în epilogul rundei a 10-a din Liga a 3-a, în localitatea din Cluj supranumită „satul Nokia”.

Amfitrionii (locul 8, cu 8 puncte) suferă din pricina unei serii nefaste, cu trei eşecuri consecutive şi un singur punct în ultimele 4 confruntări, iar echipa de sub Drăgana (poziţia secundă, cu 16 puncte) a traversat o săptămână frământată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Eşecul intern din derby-ul cu Naţional Sebiş venit după un parcurs excelent, 6 întâlniri fără eşec, episodul tensionat între preşedintele Ciprian Pahone şi fotbalistul Daniel Lupşan (ultimul părăsind echipa), ce a cauzat demisia verbală a antrenorului Marius Opric, sunt tot atâtea aspecte ce au tulburat liniştea conjudeţenilor. „Eu cred că lucrurile s-au îndreptat în plan moral şi încercăm să ne revenim şi prin prisma rezultatelor”, a spus Opric, ce a revenit asupra deciziei şi s-a întors marţi la Metalurgistul. „Nu-i uşor când pierzi un meci, deci există un anumit disconfort. La Jucu jucăm numai la victorie, aşa cum am făcut-o de fiecare dată în acest sezon, este clar că vrem puncte”, a apreciat principalul Cugirului, ce-l are incert pe Cîrstean (probleme la inghinali).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea