Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Cupa Regiunilor, Harghita – Alba 0-2 (0-2) *”Albanezii” aproape calificaţi în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Cupa Regiunilor, Alba a învins Harghita în deplasare, la Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-0 (2-0), goluri marcate de Cr. Bodea (35) şi R. David (37, penalty). Echipa „albanezilor” a controlat jocul (bară Neag – minutul 48), iar în acest moment a acumulat maximum de puncte, 9, cu un golaveraj excelent 4-0.

Este a treia victorie consecutivă pentru Alba (antrenori Alin Hancăş, Ioan Ilie, Adrian Bicheşi) a început cu Ştef (90, R. Szabo) – Căt. Nemeş, Borşoi, Căt. Ivaşcu, Ad. Neag, Baghiu (59, R. Moga), Lungu, D. Goangă, Creţiu, Cr. Bodea (85, Dendiu), R. David (71, Cioară); a lipsit C. Oltean.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Următorul meci va fi programat în 30 octombrie, ora 15.00, la Blaj, cu Maramureş, Alba având nevoie de o remiză, pentru a fi calificată matematic în semifinalele competiţiei.

Sursa foto: AJF Alba (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea