Rămâi conectat

Sport

Baschet feminin: Rapid – CSU Alba Iulia 35-83 *Victorie de ziua lui George Lăncrănjan

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia s-a impus în deplasare, cu Rapid Bucureşti, meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, scor 83-35 (23-10, 24-9, 22-13, 14-3). A fost un cadou făcut antrenorului secund George Lăncrănjan, care astăzi a aniversat împlinirea a 32 de ani. „Am avut un meci mai lejer, o partidă mai uşoară, care ne-a prins bine după înfrângerea cu Arad. Ne-am revenit în plan moral şi sperăm să intrăm în făgaşul normal, în perspectiva meciurilor dificile şi a programului încărcat care ne aşteaptă. Mi-am permis să n-o utilizez pe Whittington, am menajat-o după accidentare, iar fetele care au evoluat au avut o prestaţie acceptabilă„, a spus antrenorul Miroslav Popov.

*Tiffany Brown – pedepsită

Pentru reacţia nervoasă avută la adresa antrenorului Miroslav Popov, în sfertul al 3-lea al partidei derby cu ICIM Arad, americanca Tiffany Brown a fost pedepsită şi nu a făcut deplasarea în capitală. „N-am apelat la serviciile jucătoarei respective, din motive de indisciplină”, a precizat Popov. CSU Alba Iulia a susţinut primul joc, după eşecul cu campioana ICIM Arad, pe teren propriu (64-67), următoarea confruntare fiind sâmbătă, la ora 16.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Pentru CSU Alba Iulia au înscris Chastity Reed – 16 puncte,  Jovana Vukoje – 16, Sasa Cadjo – 14, Annemarie Părău – 13,  Breanna Salley – 7, Ildiko Nagy – 7, Larisa Toma – 6, Alexandra Uiuiu – 3, Sica Cuzic – un punct (primul din carieră pentru CSU Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea