Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șofer din Ighiu care transporta autostopiști amendat cu 25.000 de lei de polițiștii din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Ighiu s-a ales cu o amendă de 25.000 de lei după ce a fost prins de polițiști în timp ce efectua transport de persoane fără autorizație.

Autoturismul condus de B.M.F., de 33 de ani, a fost oprit pe DN 74. S-a stabilit că este vorba de transportul a 4 persoane, pe ruta Ighiu – Alba Iulia, iar șoferul nu deţine autorizaţie de transport în regim maxi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, faţă de conducătorul autoturismului a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 25.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 55, pct. 5, lit. a din Legea 38/2003, privind transportul în regim taxi şi închiriere,  iar ca măsură complementară, în baza art. 58^1 din acelaşi act normativ, s-a luat măsura suspendării dreptului de utilizare al autovehiculului, prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare, pe o perioadă de 6 luni.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea