Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: CAR Credit Teiuş a sărbătorit vârstnicii teiuşeni

Alexandra Mates

Publicat

în

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, conducerea  Centrului de zi – Clubul membrilor CAR Credit Teiuş i-a sărbătorit marţi, 2 octombrie, pe vârstnicii teiuşeni cu torturi aniversare şi şampanie. Peste 80 de persoane au petrecut împreună câteva ore minunate, bucurându-se de cele oferite de organizatori.

 Directorul executiv Cristian Florin Bota, directorul economic Man Emilia, vicepreşedintele Fenişer Florean Ariton le-au urat vârstnicilor tradiţionalul “La mulţi ani” cu multă sănătate, invitându-i să se bucure de ceea ce CAR Credit Teiuş are de oferit membrilor săi.

 Recent deschis, Centrul de zi – Clubul membrilor oferă un program zilnic de socializare şi petrecere a timpului liber constând în jocuri de şah, table, rummy, acces la internet, vizionare TV, lectură, conferinţe, educaţie şi prevenţie medicală, reabilitare şi readaptare medico-socială.

 Răspunzând invitaţiei de a participa la acest eveniment, domnul primar Mirel-Vasile Hălălai a salutat prezenţa unui număr atât de mare de invitaţi vârstnici şi iniţiativa CAR-ului, văzând în aceasta ocazia de a se revedea unii cu ceilalţi şi de a petrece câteva ore frumoase împreună, depănându-şi amintiri.

[nggallery id=365]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o familie din Zlatna: Un bărbat s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a agresat concubina și pe alți membrii ai familiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o familie din Zlatna: Un bărbat s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a agresat concubina și pe alți membrii ai familiei Un bărbat din Zlatna s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a agresat concubina și pe alți membrii ai familiei. Citește și: SCANDAL în Alba Iulia: 4 bărbați din Bistra, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea