Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO: O femeie de 41 de ani din Alba Iulia a fost găsită decedată într-un apartament din cartierul Carolina

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pompierii au fost solicitați astăzi, în jurul orelor 13.15, să intervină pentru deblocarea ușii apartamentului unui bloc de pe strada Gemina din cartierul Carolina din Alba Iulia.

Înăuntrul imobilului aceștia au găsit cadavrul unei femei.

UPDATE: Femeia decedată are 41 de ani și nu se cunosc încă motivele care au condus la moartea acesteia. Pompierii au ajuns la etajul II al blocului cu ajutorul unei scări speciale, și au reușit să intre în apartament fără să forțeze vreo intrare, întrucât geamul era deschis. Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Alba Iulia pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzelor morții. O echipă polițiști au început o anchetă în acest caz.

Potrivit vecinilor, albaiulianca locuia singură, nu avea loc de muncă iar în ultima vreme era mai abătută.

Sesizarea autorităților a venit din partea unei prietene a persoanei decedate, care vorbise ultima dată cu victima în data de 15 septembrie. Astăzi, când s-a deplasat la ușa apartamentului din cartierul Carolina pentru a verifica de ce nu-i mai răspunde la telefon, a simțit un miros ciudat și a sunat la 112.

Cadavrul femeii era  întins pe patul din dormitor, iar lângă acesta a fost găsit un termometru.

Pe trupul victimei nu au fost identificate urme de violență, iar organele de anchetă iau în calcul și varianta sinuciderii.

Vom reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea