Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia – Interstar Sibiu 1-1. Juniorii lui Brumaru au dat-o de trei ori în „bară” pe Stadionul Cetate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Juniorii B de la Unirea Alba Iulia au remizat astăzi, pe Stadionul Cetate, 1-1 (1-0), cu Interstar Sibiu, în primul meci din sezonul competiţional 2013 – 2014. Scorul a fost deschis de Ştef, în primele minute ale meciului, pentru ca egalarea să fie adusă la mijlocul reprizei secunde. Elevii pregătiţi de Bebe Brumaru puteau câştiga acest meci, dacă nu o dădeau de trei ori în „bară”.

A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, pe care l-am dominat de la un capăt la celălalt. Din păcate am ratat foarte multe ocazii bune şi puteam termina primul meci cu o victorie. Joi ne aşteaptă un meci dificil în faţa celor de la Forex Braşov. Este un meci cu o echipă nouă pe care nu o cunoaştem, dar ştim că au tradiţie”, a declarat Bebe Brumaru, la capătul meciului.

Unirea Alba Iulia: Baba – Boancă, Nanu, Goguţa, Nicoară, Fulea, Varga, Ştef, Constantin, Dup, Iacşa. Au mai intrat Uţă, Olar, Maniu, Scrob şi Onacă.

[nggallery id=215]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea