Rămâi conectat

Sport

Inter Ciugud a câştigat Cupa „Old-Boys Bergenbier” la minifotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Baza Sportivă „Winner’s Club Ţălnar” din Alba Iulia a organizat o competiţie inedită, aflată la a doua ediţie, turneu care va avea loc an de an cu sprijinul sponsorului principal Bergenbier. Întrecerea a fost una cu totul şi cu totul specială, fiind dedicată „fotbaliştilor” trecuţi de prima tinereţe şi s-a bucurat de un real succes. Cupa Old-Boys Bergenbier la Minifotbal a fost dedicată persoanelor cu vârsta trecută de 35 de ani şi a fost una extrem de încinsă, cu ambiţii puternice între combatanţii celor 8 echipe înscrise, dar în care fair-playul şi respectul au triumfat şi au arătat că sportul, indiferent de vârsta la care se practică este cel mai bun mod de a uni oamenii, de a crea relaţii şi de a avea, pe lângă o sănătate mai bună şi multe alte satisfacţii.

Laureaţii acestei Cupe dedicată ”bătrânilor” amatori de fotbal au fost: locul întâi şi campioană al II-lea an consecutiv – Inter Ciugud, locul doi – Navobi, locul trei – Oldies but Goldies şi locul 4 – Pâclişa City. „La finalul întrecerii, toti participanţii s-au delectat cu o bere şi au îmbrăcat tricourile galbene oferite de Bergenbier, în semn de victorie, demonstrând încă o dată că prin sport, la orice nivel este practicat, indiferent de rezultate, toţi suntem câştigători”, a precizat George Ţălnar, reprezentantul organizatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea