Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier la ieșire din Alba Iulia spre Micești – tamponare fără victime între un BMW și un Fiat Punto

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs duminică seara, la ieșire din Alba Iulia spre Micești.

Au fost implicate două autoturisme, un BMW și un Fiat Punto. Nu s-au înregistrat victime iar la locul accidentului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs impactul. Se pare că, potrivit martorilor, în momentul accidentului unul dintre autoturisme era condus de un tânăr însă la sosirea polițiștilor, la volan se afla o domnișoară.

UPDATE:La data de 25.08.2013, ora 20.02, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, S.A.A., o tânără de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei  de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de C.E. o tânără de 23 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în depăşirea neregulamentară a autoturismului condus de S.A.A. În urma accidentului conducătoarea primului autoturism a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=117]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | ACCIDENT rutier în Mirăslău: Coliziune între un autoturism și un tractor. Intervin pompierii din Aiud

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | ACCIDENT rutier în Mirăslău: Coliziune între un autoturism și un tractor. Intervin pompierii din Aiud Un accident a avut loc sâmbătă, 17 august 2024, în jurul orei 15.12 în comuna Mirăslău, între un autoturism și un tractor. Citește și: FOTO | ACCIDENT rutier pe DN 7, zona Șibot: O dubă și o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea