Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Lansare de carte cu arome de prăjituri la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câteva zeci de cugireni au sfidat sâmbătă căldura toridă de afară și au venit la Casa de Cultură, pentru a lua parte la prezentarea cărții ”Totul e bine când se termina prost”, aparținând jurnalistului clujean Walter Ghidibaca. Și nu au avut decât de câștigat, pentru că toți participanții s-au ales cu o interesantă carte, oferită gratuit de autor, dar au avut și ocazia să servească din gustoasele prăjituri oferite de firma ”Cugir Cupcakes”, care a prezentat o expoziție cu ocazia de lansare a cărții.

Evenimentul a debutat cu un recital de chitară clasică prezentat de Laurențiu și Andrada, după care pe fondul unor proiecții de film presărate cu secvențe pline de umor rusesc, autorul și-a prezentat volumul de carte.

O carte, după cum mărturisea scriitorul, bazată pe o întâmplare adevărată, o palpitantă experiență petrecută în urma unei vizite de documentare făcută în Siberia, după care au urmat opt luni petrecute în închisori din Moscova și Vladimir.

Adevărul este că ceea ce s-a întâmplat în Siberia și apoi în închisoare a fost atât de straniu încât și eu am fost convins că este cu totul altceva decât o detenție obișnuită. Și chiar dacă a fost cea mai neplăcută experiență a vieții mele, cartea pe care am scris-o v-o recomand ca pe o lectură ușoară și amuzantă”, a spus Walter Ghidibaca.

Despre carte și despre autor au vorbit Diane Ţiganila – referent în cadrul Casei de Cultură din Cugir, precum și cunoscuta actriță bucureșteană Maria Dodoc, originară din Cugir. (C.P.)

[nggallery id=39]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Au început înscrierile la Academia de Poliție: Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii ofițeri

Bera Larisa

Publicat

în

Au început înscrierile la Academia de Poliție: Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii ofițeri Joi, 18 iulie 2024, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat începerea perioadei de înscriere la Academia de Poliție, potrivit unui comunicat. Citește și: Rezultate finale admitere Colegiu Militar 2024: Candidați admiși la Alba Iulia și locuri libere pentru transfer Dintre cele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea