Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Lansare de carte cu arome de prăjituri la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Câteva zeci de cugireni au sfidat sâmbătă căldura toridă de afară și au venit la Casa de Cultură, pentru a lua parte la prezentarea cărții ”Totul e bine când se termina prost”, aparținând jurnalistului clujean Walter Ghidibaca. Și nu au avut decât de câștigat, pentru că toți participanții s-au ales cu o interesantă carte, oferită gratuit de autor, dar au avut și ocazia să servească din gustoasele prăjituri oferite de firma ”Cugir Cupcakes”, care a prezentat o expoziție cu ocazia de lansare a cărții.

Evenimentul a debutat cu un recital de chitară clasică prezentat de Laurențiu și Andrada, după care pe fondul unor proiecții de film presărate cu secvențe pline de umor rusesc, autorul și-a prezentat volumul de carte.

O carte, după cum mărturisea scriitorul, bazată pe o întâmplare adevărată, o palpitantă experiență petrecută în urma unei vizite de documentare făcută în Siberia, după care au urmat opt luni petrecute în închisori din Moscova și Vladimir.

Adevărul este că ceea ce s-a întâmplat în Siberia și apoi în închisoare a fost atât de straniu încât și eu am fost convins că este cu totul altceva decât o detenție obișnuită. Și chiar dacă a fost cea mai neplăcută experiență a vieții mele, cartea pe care am scris-o v-o recomand ca pe o lectură ușoară și amuzantă”, a spus Walter Ghidibaca.

Despre carte și despre autor au vorbit Diane Ţiganila – referent în cadrul Casei de Cultură din Cugir, precum și cunoscuta actriță bucureșteană Maria Dodoc, originară din Cugir. (C.P.)

[nggallery id=39]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți

Bogdan Ilea

Publicat

în

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează a patra ediție a Târgului de job-uri alături de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba. Studenții vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea