Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ŞTIREA TA: Un cetăţean nemulţumit: „Sistemul de sănătate din România este bolnav, deontologia medicală nu este respectată”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sistem de sanatate„Sistemul de sănătate este bolnav în România, lucrurile nu merg pe un făgaş normal, generaţia tânără poate îndrepta lucrurile. Doar împreună putem stopa mafia din sănătate” au fost cuvintele unui cititor al Ziaruluiunirea.ro care este profund dezamăgit de faptul că legislaţia din domeniul sănătăţii nu este respectată.

Un cetăţean cu domiciliul în Alba Iulia a semnalat faptul că în România sistemul de sănătate este bolnav, iar această neputinţă pleacă de sus, de la cei „mari”, care sunt puşi să ne conducă, dar această „conducere” este doar pentru interesul şi bunăstarea personală. Persoana în cauză susţine că în spitalele din România nu eşti tratat dacă nu plăteşti, şi mai grav, studenţii de la medicină aleg să-şi facă rezidenţiatul acolo unde şpaga şi sporul este mai mare, în loc să-şi aleagă specializarea în funcţie de preferinţe şi abilităţi. Acesta consideră că dacă lucrurile nu se îndreaptă, România îşi va pierde toţi oamenii de valoare care vor alege să se stabilească în străinătate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totodată în ceea ce priveşte legislaţia farmaceutică, cetăţeanul consideră că aceasta nu este respectată, că România este singura ţară din U. E. în care există lanţuri de farmacii, iar acest fapt aduce prejudicii clasei de mijloc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea