Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vacanța judecătorească nu întrerupe în totalitate activitatea instanțelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tribunalul albaBiroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Alba este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Pe durata vacanţei judecătoreşti legale, 1 iulie – 31 august 2013, stabilită prin art. 159, alin. 1, din Hotărârea CSM nr. 387/2005, pentru aprobarea Regulamentului de Ordine Interioară al instanţelor judecătoreşti, programul cu publicul privind activitatea de înregistrare a cererilor la Judecătoria Alba Iulia se va desfăşura zilnic  între orele 9.00-13.00 , iar compartimentul de arhivă va fi deschis publicului zilnic, între orele 9.00-13.00.

De asemenea, în cazul Tribunalului Alba, compartimentele care desfăşoară activităţi cu publicul, Registratura şi Arhiva vor avea program cu publicul zilnic între orele 9.00-13.00,  iar preluarea actelor pentru aplicarea apostilei se va efectua zilnic între orele 9.00-14.00.

Precizăm că numai procesele pentru care legea prevede procedura în regim de urgenţă urmează a fi soluţionate în perioada vacanţei judecătoreşti. Restul acţiunilor se înregistrează şi vor primi termen de judecată pentru lunile septembrie – octombrie”, spun reprezentanții Tribunalului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea