Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

De 1 iunie: Spectacol, premii, cadouri şi o excursie la Bucureşti de la PP-DD pentru cei mici

Alexandra Mates

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Aşa cum a obişnuit şi până acum, deputatul Cornel Comşa „ţine aproape” de Colegiul 4, cel pe care îl reprezintă în Parlamentul României. Dacă în iarnă a decis să îşi doneze primele trei indemnizaţii de deputat unor familii nevoiaşe din mai multe localităţi ale Colegiului, pentru a-şi cumpăra lemne şi alimente, în preajma Zilei Copilului deputatul PP-DD le-a pregătit micuţilor din Unirea, Ocna Mureş şi Sâncrai câteva surprize mai mult decât plăcute.

Aşa după cum ne-a declarat, astăzi, 31 mai, Cornel Comşa se află în comuna Unirea, unde pregăteşte ultimele detalii ale unei vizite pe care şcolarii din clasele I-VIII din comună urmează să o facă la Bucureşti.

“Această excursie e un cadou pe care îl ofer din tot sufletul copiilor din Unirea. Vor avea parte de o vizită educativă şi relaxantă în capitală. Vom vedea împreună Palatul Parlamentului, Muzeul Antipa şi Muzeul Satului, iar în drumul lor către casă, copiii se vor opri şi la Castelul Peleş care, mai mult ca sigur, îi va încânta. Am concentrat aşadar şi politica, şi ştiinţa, şi tradiţia, şi regalitatea într-un eveniment pe care copiii nu îl vor uita niciodată. Am selectat comuna Unirea pentru această excursie la iniţiativa secretarului executiv al PP-DD Alba, colega mea Iuliana Frăţean din Aiud, care a ţinut mereu legătura cu doamnele profesoare de la şcoala generală din Unirea. Este o localitate dragă mie şi rezultatele pe care le-am avut aici în alegerile din decembrie au fost peste aşteptări”, a precizat deputatul de Alba.

De asemenea, mâine, 1 iunie, la iniţiativa consilierilor locali PP-DD Aiud – Radu Călin şi Ioan Moldovan şi a consilierului judeţean Horaţiu Bibolar, la una dintre casele de copii din Aiud (sat Sâncrai) vor fi împărţite cadouri, fructe şi dulciuri.

Tot mâine, la Casa de Cultură din Ocna Mureş, începând cu ora 17.00, copiii din oraş dar şi cei din împrejurimi sunt aşteptaţi la un spectacol în aer liber, organizat de Primăria Ocna Mureş şi Asociaţia culturală Tradiţii Uiorene, pe platoul din faţa Casei de Cultură „Ion Sângereanu”.  Spectatorii se vor bucura de muzică şi dansuri populare, dansuri moderne, un recital de poezie, muzică uşoară şi dansuri de societate.

Un moment deosebit îl va constitui piesa „O poveste veselă”, moment care va fi susţinut de actorii păpuşari Teodora Popa şi Amalia Pop. La finalul piesei, va fi organizată şi o compeţie în urma căreia cei mai talentaţi puşti vor primi premii în bani şi alte cadouri surpriză. Costurile acestor doua părţi ale evenimentului sunt asumate de deputatul PP-DD Cornel George Comşa, care va fi prezent sâmbătă la spectacolul de la Ocna Mureş.

Acest moment de sărbătoare va încheia prezenţa de săptămâna aceasta în colegiu a domnului deputat Comşa, care a avut astăzi program de audienţe la Aiud, apoi, într-un tur de forţă Unirea-Noşlac-Jidvei-Şona, s-a întâlnit cu primari şi consilieri locali din toate aceste localităţi, pentru a înţelege mai bine problemele acestora şi a încerca să îi sprijine în rezolvarea lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 200 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, la sfârșit de săptămână: Polițiștii au reținut 18 permise de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 200 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, la sfârșit de săptămână: Polițiștii au reținut 18 permise de conducere În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea