Rămâi conectat

Curier Județean

Sorin Grigore Popa este noul șef al Poliţiei Oraşului Baia de Arieş

Bogdan Presecan

Publicat

în

În cursul zilei de azi, 31 mai 2013, la Poliţia Orașului Baia de Arieş, în prezenţa domnului chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea (FOTO), şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a avut loc activitatea de evaluare a rezultatelor obţinute la nivelul acestei subunităţi de poliţie şi a Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, pe primele 4 luni ale anului 2013.

Potrivit IPJ Alba, “prin prisma rezultatelor obţinute în această perioadă de către poliţiştii din Baia de Arieş, domnia sa a subliniat necesitatea intensificării activităţilor pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor precum şi în vederea prevenirii şi combaterii delictelor silvice, prin organizarea de acţiuni punctuale, împreună cu factorii responsabili, în baza Planului de acţiune „SCUTUL PĂDURII”.

În cadrul acestei şedinţe, a fost prezentată Dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, prin care, începând cu data de 01.06.2013, comisarul de poliţie Coteţ Nicolae, la cererea sa, a fost eliberat din funcţia de şef al Poliţiei Orașului Baia de Arieş şi numit în funcţia de ofițer de investigaţii criminale în cadrul Poliţiei Orașului Abrud.

Cu aceeaşi dată, la conducerea poliţiei Oraşului Baia de Arieş a fost numit inspector de poliţie Popa Grigore Sorin, care din anul 2011 a îndeplinit funcţia de şef al Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş.

Noul şef al Poliţiei Oraşului Baia de Arieş este absolvent al Şcolii de agenţi de Poliţie Vasile Lascăr – Câmpina, promoţia 2000 şi a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii 1 Decembrie Alba Iulia. În perioada 2000 -2008 a îndeplinit funcţii de ajutor şef de post la posturile de poliţie Iara (judeţul Cluj), Ponor şi Poşaga (judeţul Alba) iar în anul 2008, în urma unui concurs organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a trecut în corpul ofiţerilor de poliţie ocupând funcţii de ofiţer de ordine publică la Poliţia oraşului Abrud şi ofiţer de investigaţii criminale în cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni. Este căsătorit şi are un copil.

Prin aceeaşi dispoziţie, începând cu data de 01.06.2013 Secţia nr. 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, care coordonează posturile de poliţie comunale Lupşa, Poşaga, Ocoliş şi Sălciua, trece din arondarea Poliţiei oraşului Câmpeni la Poliţia oraşului Baia de Arieş.

Domnia sa i-a urat inspectorului de poliţie Popa Grigore Sorin succes în activitatea profesională exprimându-şi convingerea că prin managementul său, va reuşi să conducă în mod eficient colectivul de poliţişti şi va rezolva problemele comunităţii, date în competenţa poliţiei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea