Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO | Piaţa Cetăţii: Concert hip-hop jazz cu Beats Remedy, la Festivalul Alba Jazz

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vreme bună, atmosferă de sărbătoare relaxantă, cu muzică de calitate şi multă voie bună. De asta au avut parte albaiulienii prezenţi în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia vineri seara. De la ora 19.30, pe scena Festivalului Alba Jazz, desfăşurat în acest weekend în Oraşul Marii Uniri, a urcat trupa Beats Remedy din Cluj-Napoca, care a deschis festivalul din Piaţa Cetăţii cu un concert de hip- hop jazz.  

Astăzi a debutat la Alba Iulia Festivalul Alba Jazz, ce se desfăşoară aici timp de trei zile, respectiv până duminică seara. În avanpremiera superconcertului de jazz cu Richard Galliano &Tangaria New Quartet din Franţa, ce urma să aibă loc de la ora 21.00, pe scena festivalului au urcat băieţii de la Beats Remedy, o trupă din Cluj-Napoca care execută live piese din hip hop-ul anilor ‘90, adăugându-le acestora atmosfera de jam-session, prin improvizaţii şi ruperi de ritm, combinate cu live mc-ing şi vinyl scratch.

În Piaţa Cetăţii s-au adunat deja câteva sute de albaiulieni care şi-au făcut astfel încălzirea pe ritmurile acesteia.

Şi ce altceva poate fi mai frumos într-un oraş decât o seară liniştită cu muzică de calitate, pe ritmuri de jazz, într-un loc încărcat de istorie, cum este Cetatea Alba Carolina din Oraşul Marii Uniri?

De la ora 21.00, Piaţa Cetăţii aproape s-a umplut de iubitori ai jazz-ului, iar pe scenă a urcat Richard Galliano &Tangaria New Quartet din Franţa.

Festivalul Alba Jazz este organizat de Consiliul Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea